Izvor: Blic, 29.Jul.2021, 10:19

"DARKO DAJE MARINI NOVAC NA RUKE!" Lazićeva majka progovorila o drami: "Barbaru mi još nije doveo u kuću"

Ljubavni život Darka Lazića i dalje je u centru medijske pažnje, ovoga puta razlog za to je svađa njegove bivše verenice Marine Gagić i sadašnje devojke Barbare Bobak. Sada su se na temu ovih dešavanja oglasile i Marina Gagić i Branka Lazić, Darkova majka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon svađe BIVŠE i SADAŠNJE snajke, OGLASILA se majka Darka Lazića! Imala je da PORUČI samo OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021

Branka Lazić otkrila sve!..Nova devojka Darka Lazića, Barbara Bobak baš zna kako da isprovocira. Ona je najpre isprovocirala bivšu verenicu svog dečka, Marinu Gagić, koja ju je nazvala i pretila joj batinama što je njenog sina Alekseja spominjala u medijima, a sada je celu tu situaciju prokomentarisala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"JA ĆU BITI MAMA ALEKSEJU KAD SE UDAM ZA DARKA, ŠTA JOJ SMETA?" Barbara isprozivala Marinu, opet joj pominje sina

Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 09:27

Svađa između bivše i sadašnje partnerke pevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.