Izvor: Blic, 27.Feb.2022, 18:36

"DA 'TROJANSKI KONJ' STOLIĆ SEDI IZMEĐU MARKA I MENE" Zamenjena sudija u slučaju Velje Nevolje, na pripremno ročište ne mogu novinari, a Belivuk sarkastično kaže da "jedva čeka svojih 5 minuta"

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim pripadnicima njihove kriminalne grupe koja je osumnjičena za najmanje pet svirepih ubistava počinje 8, 9. i 10. marta za kad su zakazana pripremna ročišta. Viši sud u Beogradu promenio je sudiju koja će voditi jedan od najvećih slučajeva organizovanog kriminala u Srbiji. Belivuk, zvani Velja Nevolja, na saslušanjima je naveo da "jedva čeka da suđenje počne".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.