Izvor: Blic, 20.Jan.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čvrsto ju je uhvatio za ruku, ali njena reakcija je SVE: Najnovija fotografija Dženifer Aniston i Breda Pita obilazi svet I SMEŠNA JE I TUŽNA, VRAĆA VERU, A IPAK NE

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo su u žiži javnosti nakon što su se pojavili na 26. dodeli SAG nagrada gde je Bred Pit svu pažnju usmerio na svoju bivšu suprugu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaljubljeni pogledi, držanje ruke, glumac gledao samo u bivšu ženu: Susret Dženifer Aniston i Breda Pita iza stejdža oborio Instagram (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2020

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo su zanimljivi javnosti nakon što su se pojavili na 26. dodeli SAG nagrada gde je Bred Pit svu pažnju usmerio upravo na nju Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo su zanimljivi javnosti nakon što su se pojavili na 26. dodeli SAG nagrada gde je Bred...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.