Čudo u Peruu: Usred pustinje turiste privlači luksuzna spa oaza

Izvor: Prva.rs, 19.Okt.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Peruu: Usred pustinje turiste privlači luksuzna spa oaza

Reč je o selu izgrađenom oko prirodnog jezera, za koje lokalna legenda kaže da poseduje lekovite moći, a koje je okruženo palmama i monumentalnim peščanim dinama. Ipak, samo desetak godina nakon procvata, interesovanje turista za Huakačinu počelo je da opada, zbog čega je nekoliko decenija bila napuštena. 
Početkom novog milenujuma, došlo je do ponovnog procvata turizma, kada su brojni investitori započeli ulaganja i mogućnost razgledanja ovog čuda u pustinji. Vremenom su >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << izgrađeni brojni hoteli i restorani, a posetioci i gosti ove rajske oaze mogu da uživaju u surfovanju na pesku i fantastičnom pogledu zalaska sunca iza peščanih dina.
Upravo zbog svoje neobičnosti, Huakačinu danas posećuju turisti svih generacija.



Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.