Izvor: Blic, 02.Sep.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Prokockali smo dane u našem dogovaranju, mandatara treba odmah imenovati

Predsednik HDZ BiH i HNS Dragan Čović izjavio je da mandatar za sastav Saveta ministara BiH treba imenovati odmah, dok su ostale stvari, kako je rekao, tehnička pitanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Odmah imenovati mandatara i dati šansu novom Savjetu ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2019

MOSTAR - Moj je stav da odmah treba imenovati mandatara i dati šansu novom Savjeta ministara, rekao je danas predsjednik HDZ-a i HNS BiH Dragan Čović, govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čović: Odmah imenovati mandatara za Savet ministara BiH

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović izjavio je danas da odmah treba imenovati mandatara za sastav Saveta ministara BiH, dok su ostale stvari, kako je rekao, tehnička pitanja. Članak Čović: Odmah imenovati mandatara za Savet ministara BiH se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.