Izvor: Blic, 09.Feb.2022, 14:33

ČUDO POD LOVĆENOM Samo što im je "Maršalov plan" povećao plate, Crnogorci su bukvalno navalili na kredite, a već su zaduženi do "guše"

I nije se baš verovalo u septembru prošle godine u najave crnogorskih zvaničnika da će usvojiti takozvani "Maršalov plan" i prilično povećati primanja u zemlji. Samo dva meseca kasnije Vlada je uvojila program "Evropa sad", koji je od januara ove godine povećao minimalnu zaradu sa 250 evra na 450, a prosečnu platu sa 530 na 670 evra. Priča, međutim, čini se tek sada uzima maha, a mogla bi da ima i posledice. Prve informacije koje dolaze sa tržišta jesu da su Crnogorci, koji su već dobro zaduženi, sada ponovo "navalili" na kredite.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.