Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI UHAPŠENI U HRVATSKOJ "LEPOJ BRENI" Pobegli sa falsifikovanim dokumentima, pritajili se u štek-stanu, ne sluteći da ih policija sve vreme PRATI

Dvojica državljana Crne Gore, Pero Laličić (20) i Mitar Marković (25), koje crnogorske vlasti sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Bogdana Milića u Cetinju 11. juna ove godine, u Hrvatsku su ušli s lažnim putnim ispravama po kojima se Laličić zvao Miloš Sanković, a pet godina stariji Marković predstavljao se kao Aleksa Šašić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CRNOGORCI UHAPŠENI U HRVATSKOJ "LEPOJ BRENI": Nabavili lažna dokumenta, sakrili se u štek-stanu, a nisu ni znali da ih policija sve vreme prati!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019

Dvojica državljana Crne Gore, Pero Laličić (20) i Mitar Marković (25), koji se sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Bogdana Milića na Cetinju 11. juna ove godine, u Hrvatsku su ušli s lažnim dokumentima po kojima se Laličić zvao Miloš Sanković, a pet godina stariji Marković kao Aleksa Šašić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.