Izvor: Blic, 21.Maj.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOTOKS NA CRNO Poznata estradna doktorka Milica u Srbiji "sređivala" pola estrade, a deportovana iz Ciriha zbog SKANDALA U ORDINACIJI

Poznata doktorka estetske hirurgije iz Srbije Milica Đ. (35) i njen asistent deportovani su iz Švajcarske pošto ih je policija zatekla bez radnih dozvola u jednoj fizioterapeutskoj ordinaciji u Cirihu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK! Srpkinja koja je 'NA CRNO' ubrizgavala BOTOKS KLIJENTIMA DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE: Ima ordinacju u Beogradu, a 'SREĐVALA' je ljude sa estrade?!

Izvor: RTV Pink, 21.Maj.2019

Doktorka iz Srbije i njen asistent, takođe naš državljanin, koji su, navodno, bez licence radili estetske korekcije bogatim klijentima u Ditikonu kod Ciriha deportovani su iz Švajcarske.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.