BISER HALKIDIKIJA Uživajte u Polihronu po specijalnoj ceni

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BISER HALKIDIKIJA Uživajte u Polihronu po specijalnoj ceni

Peščane i lepo uređene plaže Polihrona, pravog bisera grčkog poluostrva Halkidiki, na kojima je najveća atrakcija ronjenje, pravi su mamac za turiste iz celog sveta.

Ako danas napravite upit, 10 noćenja od 12. septembra 2017. godine, sa autobuskim prevozom, platićete 115 evra umesto 140 evra po osobi i bićete smešteni u vili Olga, koja se nalazi u centralnom delu Polihrona na oko 70 metara od plaže.

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 100 kilometara jugoistočno od Soluna, na obali Toronskog zaliva. Ima dugu plažu i veliki plićak, pa je posebno pogodno mesto za porodično letovanje sa decom.

Polihrono važi za jedno od najčistijih mesta u Grčkoj, a krase da čistoća mora, topla voda i malo krupniji pesak. Iako malo mesto, odatle se brzo stiže do svih plaža u okolini kao što su Sani 2, Sani 3, Kriopigi 2 i Kriopigi 4. Čista voda Polihrona idealna je za otkrivanje lepota podvodnog sveta i njegovih čudnih stvorenja, a iznajmljivanje opreme je vrlo jeftino.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.