Izvor: Blic, 14.Feb.2021, 17:31

"BILI SMO NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME" Crnogorci uhapšeni na Jahorini kažu da nisu "škaljarci" i da su "samo bili na odmoru"

Cetinjani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, koji su uhapšeni pre dva dana na Jahorini zbog sumnje da su planirali likvidaciju nekog od pripadnika kavačkog klana, negiraju da su članovi škaljarskog klana i da su na planinu došli kako bi likvidirali vođu kavačkog klana Radoja Zvicera!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CRNOGORCI UHAPŠENI NA JAHORINI NEGIRAJU DA SU DEO ŠKALJARSKOG KLANA "Bili smo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Crnogorci uhapšeni na Jahorini tvrde da su samo "bili na odmoru"...Cetinjani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, koji su uhapšeni pre dva dana na Jahorini zbog sumnje da su planirali likvidaciju nekog od pripadnika kavačkog klana, negiraju da su članovi škaljarskog klana i da su na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.