Izvor: Blic, 21.Maj.2021, 06:11

"BIĆE TO JEDAN OD KLJUČNIH TESTOVA" Zapad je udruženim snagama Prištini ispostavio stari-novi ZAHTEV koji ona godinama ignoriše, a poruka je jednoglasna - VRATITE DEČANE!

Pored toga što ne prate uredbe međunarodne zajednice, ne ispunjavaju dogovore na koje su se obavezale u sporazumima sa Srbijom, privremene prištinske institucije ne poštuju ni spostvene odluke i zakone.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PORUKA ZAPADA JEDNOGLASNA - VRATITE DEČANE! Lažnoj državi ponovo ispostavljen zahtev koji ona godinama SRAMNO ignoriše

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021

Možda će ih urazumiti poslednje zajedničko saopštenje zemalja Kvinte, koj ima pomalo i preteći ton, a sušti na je u jednoj rečenici - poštujte zakon...Pored toga što ne prate uredbe međunarodne zajednice, ne ispunjavaju dogovore na koje su se obavezale u sporazumima sa Srbijom, privremene prištinske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.