Izvor: Blic, 26.Nov.2020, 12:24

"BEOGRAD VAZDUŠNI ČVOR JUGOISTOČNE EVROPE" Momirović: Radovi na aerodromu gotovi za tri godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na modernizaciji i izgradnji Aerodroma "Nikola Tesla" i izjavio da je uveren da će francuski koncesionar "Vansi" svojim ulaganjima, beogradski aerodrom učiniti centralnim vazdušnim čvorom Jugoistočne Evrope.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BEOGRAD KAO VAZDUŠNI CENTAR JUGOISTOČNE EVROPE" Momirović: Radovi gotovi za tri godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020

Ministar Momirović je istakao da će i problemi koje je izazvala pandemija virusa korona ostati iza nas i da će se nastaviti razvoj vazdušnog saobraćaja...Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na modernizaciji i izgradnji Aerodroma "Nikola...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.