Izvor: Blic, 03.Jun.2019, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anita (22) je sponzoruša i TOGA SE NE STIDI: "Jedan nije hteo da imamo odnose, a onda se zajedničko putovanje pretvorilo u KOŠMAR"

Studentkinja pedagoške akademije u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija redovno prati kretanja na onlajn portalu "Seeking Arrangement" (Hajde da se dogovorimo), preko koga muškarci nude novac i život u luksuzu u zamenu za usluge mladih i seksualno privlačnih žena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISPOVEST SPONZORUŠE ANITE (22): "Jedan nije hteo da imamo odnose, a onda se zajedničko putovanje pretvorilo u KOŠMAR"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019

Ne grize je savest...Studentkinja pedagoške akademije u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija redovno prati kretanja na onlajn portalu preko koga muškarci nude novac i život u luksuzu u zamenu za usluge mladih i seksualno privlačnih žena...Anita (22) kaže da tzv. sponzori nude različite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.