Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 17:16

Anhel je napustio sunčanu Kubu i posao u elektrodistribuciji i došao na Zlatibor da čisti sneg: "Ponos tu ne igra značajnu ulogu"

U potrazi za boljim životom i uslovima koji će im omogućiti da od svog rada pristojno žive, desetoro Kubanaca se našlo u Srbiji, i to na Zlatiboru. Sedmoro odraslih i troje dece zamenili su karipsko ostrvo usled nestabilne ekonomske situacije i odlučili da sreću potraže u našoj zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPUSTIO JE KUBU I DOŠAO U SRBIJU: Anhel je dobio i nadimak Legenda, a o životu kod nas ima samo reči hvale

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 14:35

U potrazi za boljim životom i uslovima koji će im omogućiti da od svog rada pristojno žive, desetoro Kubanaca se našlo u Srbiji, i to na Zlatiboru...Sedmoro odraslih i troje dece zamenili su karipsko ostrvo usled nestabilne ekonomske situacije i odlučili da sreću potraže u našoj zemlji...Za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.