Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđela i Damjan su NAJLEPŠI MATURSKI PAR na Balkanu, a priča koja stoji iza njih mnoge je naterala da ZAPLAČU (FOTO, VIDEO)

Da na Balkanu rastu veliki ljudi koji vide srcem bolje nego neki očima, pravi je primer gest učenice srednje škole Sergije Stanić iz Podgorice, Anđele Bogojević, koja je pokazala kako se voli i stoji uz prijatelja kada se on nađe u nevolji. Kada je nekoliko dana pred maturski bal, njen godinu dana stariji drug Damjan ostao bez pratilje, bez razmišljanja mu je rekla da ne brine i da će ona biti njegova pratilja. Njihov defile na balu propraćen je gromoglasnim aplauzom, a snimci i slike na društvenim mrežama rečima hvale i suzama. Naime, Damjan je na bal došao u kolicima koje je Anđela gurala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.