Izvor: Blic, 27.Jan.2023, 13:02

Aleksandar je čuknuo nečiji auto, ostavio broj telefona da bi se iskupio i DOBIO ŠOK PORUKU, evo šta sada mora da uradi (FOTO)

Nije neobično da nakon "čukanja" vozači jedni drugima pruže ruku i dogovore se oko plaćanja štete. Ali, da će krivac ostaviti poruku i pozvati vlasnika na dogovor, e to su već retki primeri! Jedna takva objava osvanula je na društevnim mrežama, ali je onda usledio novi šok.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aleksandar je čuknuo nečija kola i ostavio broj telefona u brisaču: „Kad je stigao odgovor osmehnuo sam se oko glave“

Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2023, 12:53

Često se nakon „čukanja“ vozači međusobno dogovore oko plaćanja štete, ali prava je retkost da „krivac“ koji je udario parkiran auto vlasniku ostavi poruku i pozove ga na dogovor.. Reditelj, scenarista i producent iz Novog Sada, Aleksandar Karišik, podelio je svoje iskustvo na Tviteru:. –...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.