Advokati sutra u znak protesta neće raditi

Izvor: Danas, 23.Sep.2021, 14:20

Advokati sutra u znak protesta neće raditi

Upravni odbor Advokatske komore Srbije doneo je odluku o jednodnevnoj obustavi rada u petak 24. septembra u znak protesta protiv pravnog stava Vrhovnog kasacionog suda u vezi troškova za obradu kredita i naplatu premije osiguranja kod NKOSK.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati sledeće nedelje sa sudijama Vrhovnog kasacionog suda

Izvor: Blic, 23.Sep.2021

Predstavnici Advokatske komore Srbije (AKS) i predsednica Vrhovnog kasacionog suda (VKS) Jasmina Vasović saglasili su se da se sledeće nedelje održi sastanak predstavnika AKS i Veća Građanskog odeljenja tog suda, povodom stavova VKS u vezi sa troškovima obrade bankarskih kredita i naplate premije...

Nastavak na Blic...

Jednodnevna obustava rada advokata u petak po odluci Advokatske komore Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2021

Advokatska komora Srbije (AKS) donela je odluku o jednodnevnoj obustavi rada advokata u petak, 24. septembra, povodom objavljenih pravnih stavova Vrhovnog kasacionog suda (VKS) u vezi troškova obrade kredita u bankama i njihovog osiguranja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Advokati u Srbiji u štrajku upozorenja, sva suđenja otkazana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2021, 12:45

Sva suđenja u Srbiji zakazana za petak, 24. septembar, odlažu se jer su advokati u jednodnevnom štrajku upozorenja. Takvu odluku doneo je dan ranije Upravni odbor Advokatske komore Srbije (AKS), u znak protesta protiv pravnog stava Vrhovnog kasacionog suda u vezi sa troškovima za obradu kredita...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.