Izvor: Blic, 30.Mar.2020, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA KRUŠIK 15. DEO: NIN ISTRAŽUJE KO JE SLOBODAN TEŠIĆ? Kako je jedan od najvećih trgovaca oružjem na Balkanu na razvalinama države napravio PRIVATNU IMPERIJU

Nekada je dr Nele Karajlić pevao „Hadžije su sebi podijelile rejone...“ Stih je ostvareno proročanstvo i gledali smo kako vođe privatizuju države i narode, koristeći rat kao sredstvo da nametnu sebe. Nada da će posle turbulentnih vremena prilike da se smire i ostaci države dovedu u red nestale su dolaskom na vlast u Srbiji novog talasa „hadžija“, koje su brzo i efikasno od jeseni 2012. podelile državu na interesne sfere u potpunoj vlasti nekih drskih ličnosti. Neki su uzeli, na primer, Grocku ili Brus, a nekima su privatni posed na razvalinama države postali delovi odbrambene industrije. (Pred vama je petnaesti nastavak ekskluzivnog serijala "Kako je rušen Krušuik". Čitaoci "Blic premiuma" imaće priliku svakoga dana da čitaju nove detalje o aferi sa trgovinom oružjem koja je uzdrmala državni vrh Srbije u kome je i nastala. Da biste nastavili sa čitanjem potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.