Izvor: Blic, 05.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

107 PROJEKATA I SKORO 6 MILIJARDI DOLARA ULAGANJA Srbija privukla rekordan broj grinfild investicija

Britanski list "Fajnenšel tajms" u najnovijem broju objavio je tekst o privrednim potencijalima koje nudi Srbija, navodeći da je u našu zemlju prošle godine ušla rekordna količina direktnih stranih "grinfild" investicija. Prerađivačka industrija u Srbiji privukla je rekordna strana ulaganja, navodi se u članku britanskog časopisa i napominje da je Srbija privukla više "grinfild" investicija u 2018. godini nego bilo koja druga zemlja u odnosu na svoj bruto domaći proizvod.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aduti naše zemlje položaj i dobri sporazumi

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2019

Analiza pisanja "Fajnenšel tajmsa" o 107 grinfild projekata. Stručnjaci tvrde: Za stabilan rast više da ulažu naše firme NA tragu rezultata svoje istraživačke jedinice, čuveni list "Fajnenšel tajms" nedavno je analizirao adute srpske ekonomije, s obzirom na činjenicu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.