Užas u Trsteniku, bračni par popio sonu kiselinu

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Trsteniku, bračni par popio sonu kiselinu

Lekari su spasili živote bračnog para iz Trstenika Saše (48) i Ruže Vuković (40), koji su oko 15.30 popili sonu kiselinu u svom stanu u širem centru grada.

Kako saznaju Večernje novosti, oni su hitno transportovani u bolnicu. Prema poslednjim, nezvaničnim informacijama ovog lista iz bolnice u Kruševcu, bračni par je van životne opasnosti.

Obavili su razgovor sa policijom,a nakon nemilog događaja zadobili su nadržaje grla i jednjaka. Smešteni su na ORL odeljenje bolnice u Kruševcu, pišu Novosti.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U TRSTENIKU: Muž i žena popili sonu kiselinu i mišomor, lekari im se bore za život

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018

Strašna sudbina Saše(48) i Ruže Vuković(40). U stanu ih zatekla radnica njihove agencije. Prebačeni u Kruševac. TRSTENIK- Stravičan prizor zatekla je radnica Turističke agencije “Milenijum” u stanu u Čajkinoj ulici gde su njene gazde, Saša i Ruža Vuković pokušali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.