Izvor: Blic, 04.Dec.2022, 11:00

UČENIK KOJI JE IZMAKAO STOLICU PROFESORKI POKUŠAO DA SE UBIJE U toku noći hitno primljen u bolnicu, oglasio se i otac

Otac učenika N. Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo. Kako "Blic" saznaje, dečak jeste primljen u bolnicu u Kruševcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U TRSTENIKU IZBEGNUTA ZA DLAKU: Đak koji je izmakao stolicu profesorki, noćas hitno primljen u bolnicu

Izvor: Kurir, 04.Dec.2022

Oko 1 čas po ponoći primljen je u šok-sobu Odeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je sada stabilno

Nastavak na Kurir...

POKUŠAO SAMOUBISTVO?! Učenik koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku noćas HITNO primljen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022

Otac učenika N.Ž.(17), koji je izmakao stolicu profesorki 9.novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje se iz više izvora...Kako je prijavljeno, đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Učenik koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku primljen u bolnicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2022

Mladić N. Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, noćas je hitno primljen u bolnicu. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je pokušao da izvrši samoubistvo, potvrđeno je za N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.