U Srpskoj ligi istok četiri južnjaka upisala pobede - niški Sinđelić najubedljiviji

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srpskoj ligi istok četiri južnjaka upisala pobede - niški Sinđelić najubedljiviji

U 7. kolu Srpske lige istok pobede su zabeležili niški Sinđelić, Radan iz Lebana, popovačka Budućnost i Vlasina iz Vlasotinca koja nije uspela da se vrati na lidersko mesto. Sinđelić je bio najubedljiviji jer je sa 6:1 pobedio "fenjeraša" Trstenik u gostima.

Drugoplasirani tim trećeg ranga takmičenja Vlasina iz Vlasotinca vratila se na pobednički kolosek nakon remija i poraza i sa 2:1 slavila nad Dubočicom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Leskovcu.

Radan iz Lebana je istim rezultatom na svom terenu savladala Moravac iz Mrštana, a pobedu je upisala i Budućnost iz Popovca jer je sa 4:2 bila bolja od Temnića iz Varvarina.

Niški Car Konstantin je igrao nerešeno (1:1) sa Dunavom u Prahovu, a poraze su pretrpeli fudbaleri prokupačkog Topličanina jer su na svom terenu izgubili rezultatom 1:0 od Borca iz Paraćina.

Kompletnu tabelu i raspored u narednom kolu možete videti ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.