STRAVIČNA VATRENA STIHIJA U TRSTENIKU: Stradala žena, vatrogasci suzbijaju požar

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:17

STRAVIČNA VATRENA STIHIJA U TRSTENIKU: Stradala žena, vatrogasci suzbijaju požar

Pretpostavlja se da se ugušila od dima nastalog u požaru

Meštanka sela Brezovica Ružica M. poginula je u požaru u kući, koji se dogodio u ovom trsteničkom selu. Prema prvim informacijama, požarom je bila zahvaćena soba površine 12 kvadrata. Nesrećna žena živela je sama u kući.

Na intervenciju nakon dojave u požaru koji je prijavljen juče nešto posle 16 sati upućena su tri vatrogasca - spasioca sa jednim vatrogasnim vozilom i opremom. Požar je bio ugašen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre dolaska ekipe VSJ na lice mesta.

Pre nešto više od mesec dana, život je, takođe u požaru, izgubila Trsteničanka Mira B.(60) u svom stanu u Ulici Borislava Stefanovića u širem centru grada.

, koji je, kao i u Brezovici zahvatio jednu sobu u kojoj je najčešće boravila žrtva.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.