Rukometaši Radničkog 1964 protiv Prve petoletke u Kupu Srbije (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 15.Dec.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 protiv Prve petoletke u Kupu Srbije (subota, 19h)

Poslednju takmičarsku utakmicu u 2017. godini rukometaši Radničkog 1964 odigraće u subotu, 16. decembra, kada će u okviru četvrtfinala Kupa Srbije – grupa Zapad ugostiti Prvu petoletku iz Trstenika.
Biće ovo prilika da kragujevački rukometaši plasmanom u polufinale kupa okončaju veoma uspešnu takmičarsku godinu.
Kao najmlađi klub u ligi postigli smo zapažene rezultate u prvom delu sezone i izborili visoko peto mesto. Odličnu atmosferu iz prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << prenosimo i na kup utakmicu protiv Prve petoletke. Očekujemo prolaz u narednu fazu, što je dokaz da u oba takmičenja ulazimo maksimalno i sa najvišim ambicijama. – istakao je levi bek Radničkog Mihajlo Knežević.
Utakmica između rukometaša Radničkog 1964 i Prve petoletke igra se u hali „Jezero“ sa početkom od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.