Tela bračnog para pronađena u bunaru kod Trstenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela bračnog para pronađena u bunaru kod Trstenika

Policija je pronašla u bunaru tela bračnog para iz Poljne kod Trstenika. Prebačeni su u kruševačku bolnicu radi obdukcije, koja bi trebalo da razjasni detalje tragedije. Iza tragično nastradalih supružnika ostalo je četvorogodišnje muško dete.

Direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku Dragojlo Minić kaže da su komšije u selu primetile da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dete plače, pa je policija je krenula u potragu za S. A. (57) i Č. A. (50).

Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus.

Prema saznanjima iz kruševačke policije, supružnici su dva sata kasnije nađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu. Ono što se zna jeste da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

"Dobili poziv noćas u tri sata od policije, da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren", kaže za RTS Dragojlo Minić.

Objašnjava da je mališan bio zavijen u ćebence i da je sanitetom prebačen na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu.

"Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi trebalo da preuzme brigu o detetu", napominje Minić.

U Opštoj bolnici Kruševac RTS-u je potvrđeno da se četvorogodišnji dečak još uvek nalazi na Odeljenju pedijatrije i da je u stabilnom stanju.

Zbog znakova lakše hipotermije i infekcije gornjih disajnih puteva dobio je adekvatnu terapiju. Pored lekara, u tim koji brine o mališanu uključen je i psiholog.

U toku je obdukcija tela supružnika. Kako iz izvora u MUP-u Kruševac saznaje RTS, za sada nema indicija da je u pitanju krivično delo, već se pretpostavlja da se radi o nesrećnom slučaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.