Narodna stranka Trstenik: SNS zadužio građane za 280 miliona dinara, ne zna se kako troše novac

Izvor: Danas, 21.Avg.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka Trstenik: SNS zadužio građane za 280 miliona dinara, ne zna se kako troše novac

Opština Trstenik danas je zadužila građane za novih 75 miliona dinara, a ukupno 280 miliona dinara za prethodne četiri godine, a nije jasno za šta je toliki novac potrošen, što je dokaz da je lokalna naprednjačka vlast apsolutno nesposobna za upravljanje opštinom, izjavio je predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Trstenik Vladan Miodragović. Članak Narodna stranka Trstenik: SNS zadužio građane za 280 miliona dinara, ne zna se kako troše novac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vranje: Narodna stranka pozvala građane na bojkot manifestacija u organizaciji gradske vlasti

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju pozvao je danas građane da bojkotuju, kako naredne izbore, tako i sve manifestacije u organizaciji gradske vlasti - koju čine Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, navodeći da one služe za "ispumpavanje novca iz gradskog budžeta i za anesteziranje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.