Izvor: Blic, 25.Sep.2021, 07:58

Muž i žena iz Trstenika umrli od korone: Samo nekoliko dana ranije ODBILI LEČENJE, a sin je rekao da će da ih oporavi PEČENIM PRASETOM!

Verovanje u to da koronavirus ustvari ne postoji, nažalost i dalje je izraženo i rasprostranjeno u Srbiji. Najbolji primer je bračni par iz okoline Trstenika, koji su preminuli od korone, jer su sve vreme odbijali lečenje. Čak je njihov sin rekao lekarki da ne brine i da će ih on oporaviti kad im spremi pečeno prase.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODIČNA TRAGEDIJA U TRSTENIKU - MUŽ I ŽENA UMRLI OD KORONE: Odbili da se leče, sin rekao da će ih "opraviti" PEČENIM PRASETOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Verovanje u to da korona virus ustvari ne postoji i dalje je rasprostranjeno u Srbiji...- Sin je doveo stariji bračni par, svog oca i majku, na pregled u kovid ambulantu u Trsteniku. Oboje u jako lošem stanju, zaraženi korona virusom. Nisu se uopšte lečili. Lekari su im odmah napisali uput za bolničko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.