Izvučeni dobitnici četvrtog kola igre Uzmi račun i pobedi

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeni dobitnici četvrtog kola igre "Uzmi račun i pobedi"

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, Dušanka Đurić iz Beograda i Janko Poulić iz Starčeva.

Stan od 70 metara kvadratnih na Novom Beogradu dobio je Poulić, dok je drugi stan od 55 kvadrata u Zemunu dobila Dušanka Đurić.

Danas su izvučeni dobitnici i 14 automobila "fijat 500L" i vlasnici po deset vaučera "Gomeksa" i "Gorenja".

Automobile su dobili Vuk Obradović (Beograd), Ružica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mitevski (Beograd), Marina Ratkovi (Bačka Topola), Ratomir Stanisavljević (Trstenik), Svjetlana Zeljković (Novi Sad), Biljana Petrović(Beograd), Srbislav Radosavljević (Beograd), Goran Miljuš (Smederevo), Suzana Rašić (Niš), Mirjana Daničić (Beograd), Olivera Manić (Zrenjanin), Marijana Tilica (Požarevac), Milica Milojević (Beograd), Mileta Ristić (Mladenovac).

Za današnje izvlačenje stigla je ukupno 5.754.681 koverta. Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu Politika, kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i RTS-a.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DOBITNICI STANOVA ZA "NOVOSTI": Mara Paulić: Janko se "izgubio"; Dušanka: Ne mogu da dođem do daha

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2018, 02:17

Stambenu jedinicu od 55 kvadratnih metara u Zemunu osvojila je učesnica sa Voždovca, dok je Janku pripao stan u Novom Beogradu površine 70 kvadrata U ČETVRTOM izvlačenju u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, poslednjem u prvom ovogodišnjem krugu, dvosobni stan u Ulici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.