Bujični potoci odneli puteve i oštetili automobile u Trsteniku

Izvor: RTS, 16.Jun.2020, 10:11

Bujični potoci odneli puteve i oštetili automobile u Trsteniku

Jako nevreme pogodilo je sinoć Trstenik i okolinu. Štab za vanredne situacije opštine proglasio je vanrednu situaciju u pojedinim naseljima.
Od jutros se sagledavaju štete od nevremena praćenog velikom količinom padavina, koje je sinoć zadesilo Trstenik i okolinu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u pojedinim delovima naselja, Štab za vanredne situacije opštine proglasio vanrednu situaciju.

Bujični potoci razorili su put u naselju Pejovac - Trstenik 2, gde ima i oštećenih automobila, javio je dopisnik RTS-a.
Izlila se Odžačka reka, a štete ima i u nekoliko naseljenih mesta u Trsteniku, Beljici,
Odžacima, Osaonici, Gornjem Ribniku.

Jaki pljuskovi, praćeni grmljavinom, pogodili su sinoć jugozapad i jugoistok Srbije, kao i jug Šumadije.
Kratkotrajno nevreme, tokom kojeg je u pojedinim područjima palo i više od 50 milimetara kiše, dovelo je do bujica i u delovima Čačka, Kraljeva i Niša.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dan posle nezapamćenih padavina, dramatične slike iz Trstenika: Ulice prekrivene muljem i blatom, oštećeni automobili; Proglašena vanredna situacija u delu opštine (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020

Krizni štab Trstenika proglasio je vanrednu situaciju u delu opštine TRSTENIK- DAN posle velikih padavine koje su, kako su “Novosti” objavile, sinoć pogodile Trstenik, iz ove opštine stižu dramatični prizori: bujični potoci povukli su se sa ulica i za sobom ostavili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.