Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jul.2021, 21:18

Ušće otvoreni market: Tržni centar domaće robe pod otvorenim nebom

Udruženje građana „Putujuća izložba rukotvorina“ i Ušće SC organizovaće manifestaciju „Ušće otvoreni market“, 3. i 4. jula 2021. U subotu i nedelju od 10.00 do 22.00, na velikom platou ispred glavnog ulaza u tržni centar okupiće se dizajneri, zanatlije, umetnici i mali proizvođači, koji će se ovom prilikom predstaviti sa najboljim domaćim i ručno rađenim … Članak Ušće otvoreni market: Tržni centar domaće robe pod otvorenim nebom se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

49. Filmski festival u Sopotu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jul.2021, 13:15

49. Filmski festival u Sopotu biće održan od 11. do 17. jula 2021. u Centru za kulturu Sopot, pod sloganom „U predvorju jubileja“. Organizatori manifestacije su Centar beogradskih festivala – CEBEF i CZK Sopot. Filmski autori, čija će ostvarenja biti prikazana, pričaki su o festivalu… –...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.