Nesreća kod Ušća, pet povređenih

Izvor: RTS, 10.Maj.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod "Ušća", pet povređenih

Automobil uleteo na autobusku stanicu kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu. Pet osoba lakše povređeno i smešteni su u Urgentnom centru. Saobraćaj normalizovan.

Pet osoba je povređeno kada je automobil uleteo na autobusku stanicu "Šest kaplara" kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu, potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

Kako su za RTS rekli svedoci, do nesreće je došlo kada je taksi vozilo marke "mercedes" naletelo na "fijat stilo" koji se bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaustavljen u žutoj traci. Od siline udarca, "fijat" je odgurnut u grupu od dvadesetak putnika koji su čekali autobus.

Nesreća se dogodila u 16.13 časova.

Ekipe hitne pomoći prevezle su petoro povređenih u Urgentni centar. Neurohirurg Vojislav Bogosavljević rekao je RTS-u da je na ortopediji smešteno troje povređenih, dok je dvoje smešteno na odeljenju neurohirurgije.

Prema informacijama dr Bogosavljevića, povređeni su zadobili lakše povrede ruku, nogu i glave, mada je dijagnostika još uvek u toku.

Kako je za RTS objasnio vozač "mercedesa", koji se kretao se žutom trakom, kada je pred autobusku stanicu hteo da se prestroji u levo, ispred njega je stajao "fijat stilo", zaustavljen u žutoj traci.

"Pokušao sam da ga izbegnem, ali nisam uspeo, jer je bio suviše blizu. Svojim desnom farom udario sam u njegovu levu stop-lampu i prilikom udarca odbacio ga na autobusku stanicu", rekao je taksista.

Saobraćaj u tom delu grada je normalizovan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Ušća, povređeno petoro ljudi

Izvor: Akter, 10.Maj.2013

Pet osoba je povređeno kada je automobil "uleteo" među putnike na autobuskoj stanici u Bulevaru Mihaila Pupina kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu

Nastavak na Akter...

UDES KOD UŠĆA: Automobil uleteo u stanicu, petoro povređeno (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2013

Kako Telegraf saznaje, do udesa je došlo kada je taksi vozilo marke mercedes u žutoj traci udarilo u zaustavljen fiat stilo, koji je nakon udarca izleteo van kolovoza, na stajalište na kom su ljudi čekali autobus

Nastavak na Telegraf.rs...

Šestoro povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Izvor: Studio B, 10.Maj.2013

Šest osoba je povređeno kada je automobil posle sudara uleteo u taksi stajalište kod TC Ušće na Novom Beogradu. ..Ekipe hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar i kako saznajemo niko od njih nije životno ugrožen...Do nesreće je, kako saznajemo došlo, kada je taksi vozilo marke...

Nastavak na Studio B...

Nesreća kod "Ušća", 5 povređenih

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2013, 12:33

Pet osoba je povređeno kada je automobil uleteo na autobusku stanicu kod tržnog centra "Ušće" u Beogradu. Kako su za RTS rekli svedoci, do nesreće je došlo oko 16:25 kada je automobil naleteo na taksi koji se zaustavio da primi putnike, odbio od njega i uleteo među ljude koji su čekali autobus. U...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.