Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 18:18

Identifikovan osumnjičeni za pokušaj ubistva u garaži u tržnom centru "Ušće"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su L. I. (1997), koji se sumnjiči da je 17. oktobra na Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad A. Š. (1985).
Sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži Tržnog centra "Ušćeprišao s leđa oštećenom i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u predelu glave, nanevši mu teške telesne povrede, saopštio je MUP.
Policija intenzivno traga za osumnjičenim.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u TC Ušće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom identifikovala je dvadesettrogodišnjeg L.I. koji se sumnjiči da je 17. oktobra u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju...Kako je saopštio MUP, sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži Tržnog centra "Ušće" prišao sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.