Vesić: Do 18.00 u Ušću vakcinisano 818 Beogradjana

Izvor: Beta, 06.Maj.2021, 20:57

Vesić: Do 18.00 u Ušću vakcinisano 818 Beogradjana

 Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je danas do 18.00 na novom vakcinalnom punktu u tržnom centru Ušće vakcinisano 818 Beogradjana."Do 21 sat verovatno ćemo imati oko 1.000 vakcinisanih i svaki dan ćemo obezbedjivati neku vrstu poklona za ljude koji se vakcinišu", rekao je Vesić za televiziju Pink.Vesić je naglasio da je do danas ukupno vakcinisano 43,7 odsto Beogradjana, a revakcinisano 35 odsto, te da nedostaje još oko 87.000 da bi se dostigao broj od 50 odsto vakcinisanih u Beogradu.Beogradjani će za vikend, kako je dodao, moći da se vakcinišu i na Adi Ciganliji.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće,   Ada

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Svaki dan pokloni za vakcinisane u tržnom centru u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je na novom vakcinalnom punktu u tržnom centru "Ušće" 6. maja dato 965 vakcina. "Dato je 390 doza Fajzer vakcina, 361 doza Sinofarm vakcine i 214 doza vakcine Sputnjik V", napisao je Vesić na Fejsbuku. Zamenik gradonačelnika je saopštio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.