Zaplenjeno 36 kilograma marihuane, uhapšeno četvoro

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 36 kilograma marihuane, uhapšeno četvoro

Novi Sad -- Pripadnici MUP - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijska uprava Novi Sad zaplenili su na teritoriji Zlatibora oko 36 kilograma marihuana.

Uhapšene su četiri osobe.

Kako je saopštio MUP, prilikom pregleda automobila "tojota" kojim je upravljao I. K. (1993) iz Novog Sada, policija je pronašla dve torbe i džak sa 35 paketa marihuane ukupne težine oko 36 kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pretresom kuće V. B. (1994) u Brodarevu, odakle je I. K. preuzeo opojnu drogu, policija je pronašla pištolj i 181 komad municije različitog kalibra.

Novosadska policija je uhapsila i D. K. (1982) i D. V. (1974), kojima je marihuana bila namenjena radi dalje prodaje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brodarevo – Pronađen pištolj i municija u kući

Izvor: SandzakPress.net, 09.Mar.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i PU Novi Sad zaplijenili su na teritoriji Zlatibora oko 36 kilograma marihuane i uhapsili četiri osobe. Prilikom pregleda automobila „tojota“ kojim je upravljao I.K. (1993) iz Novog Sada, policija je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.