Ukupan broj vozila opremljenih Toyota Safety Sense sistemom premašio 10 miliona

Izvor: AutoBlog, 30.Nov.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukupan broj vozila opremljenih Toyota Safety Sense sistemom premašio 10 miliona

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine. • Toyota Safety Sense dostupan je u 68 zemalja i regiona sa ciljem da se proširi na približno 100 zemalja do 2020. godine • Instaliran u 90% novih Toyota vozila u Japanu, Severnoj Americi i Evropi • Sudari otpozadi su smanjeni za 70% uz upotrebu ovog sistema i do 90% ukoliko je sistem kombinovan sa...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

30.11.2018 ::: Ukupan broj vozila opremljenih Toyota Safety Sense sistemom premašio 10 miliona

Izvor: AutoMagazin, 30.Nov.2018

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.