Uhapšen muškarac koji je ukrao a potom upalio kola na Bubnju

Izvor: RadioCity.rs, 22.Feb.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac koji je ukrao a potom upalio kola na Bubnju

Kod njega je, u trenutku hapšenja, pronađen alat koji je ukrao iz ukradenih kola, koji je vraćen vlasniku.  Protiv uhapšenog je podneta krivična prijava za tešku krađu, saopštili su iz policije.
U spomen parku "Bubanj" je pronađeno spaljeno vozilo "tojota korola". Kako su za City radio potvrdili u niškoj policiji jedan građanin je prethodno prijavio pronalazak izgorelog automobila.
U međuvremenu se policiji javio i vlasnik korole da bi prijavio krađu auta i kako saznajemo reč je o Nišliji koji nije javna ličnost niti pripadnik policije a njegovo spaljeno vozilo pronašao je čovek koji je šetao psa. 
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.