Toyota mora da američkoj porodici isplati 208 miliona dolara za obeštećenje

Izvor: AutoBlog, 05.Nov.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota mora da američkoj porodici isplati 208 miliona dolara za obeštećenje

Sud u Dalasu doneo je odluku da Toyota mora da isplati jednom bračnom paru astronomsko obeštećenje zbog posledica saobraćajne nezgode u kojoj su povređena njihova deca. Bračni par iz Teksasa tužio je vlasnika premijum marke Lexus - kompaniju Toyota, nakon što su u udesu Lexusa iz 2002. njihova deca na zadnjim sedištima pretrpela povrede zbog, kako tvrde, naslona prednjih sedišta koji su popustili prilikom nezgode, piše AutoNews. Prema odluci suda u Dalasu, japanska kompanija moraće da plati oštećenima čak 208 miliona dolara. Udes se dogodio u septembru 2016. kada je u njihov Lexus ES...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Toyota izgubila porodičnu tužbu vrijednu 208 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2018, 10:19

Sud u Dalasu donio je odluku da Toyota mora da isplati jednom bračnom paru astronomsko obeštećenje zbog posljedica saobraćajne nezgode u kojoj su povrijeđena njihova deca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.