Toyota GR Yaris stiže 10. januara

Izvor: AutoBlog, 11.Dec.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota GR Yaris stiže 10. januara

Toyota je novi Yaris predstavila sredinom oktobra (dugačak je 3940 mm, dostupan samo u verziji sa 5 vrata i napravljen na TNGA platformi odnosno njenoj najmanjoj varijanta GA-B), a sledećeg meseca će prikazati i sportski GR Yaris za koji se pobrinuo Gazoo Racing. Tačnije, zvanična premijera će se održati 10. janaura 2020. na Tokyo Auto Salonu, a kako pokazuju nove teaser slike imaće 3-vratnu karoseriju. GR Yaris će zameniti dosadašnji Yaris GRMN, a biće regularni deo ponude novog Yarisa. To znači da se neće raditi o ograničenoj seriji kao što je to bio slučaj sa prethodnikom. U svakom slučaju, GR Yaris...
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

12.12.2019 ::: Toyota GR Yaris stiže u januaru

Izvor: AutoMagazin, 12.Dec.2019, 10:39

Potpuno novi sportski automobil, inspirisan relijem, Toyota GR Yaris, imaće međunarodnu premijeru na Tokyo Auto Salonu u Japanu, sledećeg meseca (10. januara)..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.