Obnovljeni Daihatsu Sigra i Toyota Calya

Izvor: AutoBlog, 19.Sep.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljeni Daihatsu Sigra i Toyota Calya

Astra Daihatsu Motor je indonežanska filijala japanske kompanije Daihatsu Motor koja proizvodi i MPV model Daihatsu Sigra. U ponudi je i njegov blizanac Toyota Calya, a oba su sada prošla kroz manje doterivanje. Obnovljeni Daihatsu Sigra i Toyota Calya su za novu modelsku godinu dobili izmenjeni prednji deo (nova maska, branik i blago doterana svetla uključujući opciona LED svetla), kao i nekoliko promenjenih detalja pozadi, uz novi dizajn točkova, širu paletu boja i modifikovani enterijer (multifunkcionalni volan, promenjena centralna konzola, digitalni ekran za multimedia sistem).Dužina ovih vozila sa tri reda sedišta iznosi 407 cm, dok je međuosovinsko rastojanje...
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obnovljeni Daihatsu Sigra i Toyota Calya

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2019

​Astra Daihatsu Motor je indonežanska filijala japanske kompanije Daihatsu Motor koja proizvodi i MPV model Daihatsu Sigra. U ponudi je i njegov blizanac Toyota Calya, a oba su sada prošla kroz manje doterivanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.