Izbegnuta tragedija kod Žujinca: Pokušao da prođe ispod rampe, voz ga udario i vukao 130 metara

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2021, 11:23

Izbegnuta tragedija kod Žujinca: Pokušao da prođe ispod rampe, voz ga udario i vukao 130 metara

Gotovo neverovatna saobraćajna nezgoda dogodila se u noći između ponedeljka i utorka na pružnom prelazu kod sela Žujince u preševskoj opštini. Vozač putničkog vozila "tojota jaris", star 21 godinu, pokušao je da pređe pružni prelaz dok je rampa bila spuštena.   U tom trenutku je prošao voz koji je udario automobil i vukao ga čitavih 130 metara.   Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju su rekli da je vozač automobila bio pod dejstvom alkohola.   Na svu sreću, i vozač i suvozač u "tojoti" su zadobili samo lakše telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Krivična prijava za vozača koji je prošao ispod pružne rampe

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. On se sumnjiči...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.