Eksplodirao automobil u Beogradu, muškarac poginuo

Izvor: RTS, 19.Jun.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u Beogradu, muškarac poginuo

Muškarac koji se nalazio u automobilu koji je eksplodirao u Južnom bulevaru u Beogradu – preminuo je. Sumnja se da je reč o podmetnutoj bombi.
Automobil marke "tojota" eksplodirao je oko 13 časova, dok je stajao na semaforu kod Auto-komande u Južnom bulevaru, javlja reporter RTS-a sa lica mesta.

Kako je ranije u policiji rečeno, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt muškarca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Na licu mesta su policija, vatrogasci i forenzičari, a sumnja se da je reč o podmetnutoj bombi.
Beogradski mediji (Večernje novosti) javljaju da je ubijeni muškarac S. M., koji se dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.
U tom delu grada stvorile su se velike gužve jer je policija zatvorila deo Južnog Bulevara u oba smera.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beograd: Eksplodirao automobil u pokretu, jedna osoba poginula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2018

U Južnom bulevaru, oko 13.00 časova, automobila marke "tojota" eksplodirao je u pokretu, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Kako je navedeno, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla osobu iz automobila, koja nije davala znake života.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.