Zukorlić: Nikolić u Srebrenici da oda poštu žrtvama

Izvor: Blic, 23.Maj.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Nikolić u Srebrenici da oda poštu žrtvama

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji (IZ) Muamer Zukorlić preporučio je danas novoizabranom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da ode u Srebrenicu i oda poštu ubijenim Bošnjacima.

Zukorlić je za Radioteleviziju Vojvodine izjavio da je Bošnjacima "potrebno" iskreno saučešće i poštovanje predsednika Srbije prema nevinim žrtvama.

"Preporučio bih mu (Nikoliću) da iskaže poštovanje žrtvama u Srebrenici, ali da dok to čini stane na dve noge, uskladi ono što nosi u srcu, ono što govori i šta će raditi. Ja bih mu takav odlazak preporučio", rekao je Zukorlić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić: Nikolić u Srebrenici da oda poštu žrtvama

Izvor: S media, 23.Maj.2012

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji (IZ) Muamer Zukorlić preporučio je danas novoizabranom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da ode u Srebrenicu i oda poštu ubijenim Bošnjacima...Dačić: Lopta je u rukama Tadića i Nikolića..Jovanović: Neuspeh Tadića je neuspeh društva..EU: Ne sumnjamo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.