ŽIVI U KOMŠILUKU BIVŠEG PREDSEDNIKA Đole Đogani otkrio ŠOKANTNU CIFRU koju mesečno zaradi

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVI U KOMŠILUKU BIVŠEG PREDSEDNIKA Đole Đogani otkrio ŠOKANTNU CIFRU koju mesečno zaradi

Poznati denser, koji živi u komšiluku nekadašnjeg predsednika države Tomislava Nikolića, otkrio je koliko zarađuje, a verujemo da će iznenaditi mnoge priznanjem.

- Meni je ovde plata 300 evra - naveo je pevač, što se ne bi reklo po luksuznim letovanjima na koja ide i kupovini nekretnina, što je nemoguće sa tako malom platom.

Đole i Vesna u novim pesmama "Eror" i "Instagram" potkačili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su nove generacije koje se ne odvajaju od tehnologije i društvenih mreža.

- Gde god da sam pošao, vidim svi tipkaju telefone, čak i momak i devojka umesto da se drže za ruke, zavode... On sedi na jednoj strani stola, ona na drugoj i tipkaju telefone. Meni to nije bilo jasno, bar za moju generaciju, pa sam zato došao na ideju da napravim pesmu o današnjem stanju među ljudima. Žalosno je što su igrališta prazna, jako malo dece ima, a sa druge strane niko se odvaja od mobilnog i tableta - poručuje denser, a mi ga podsećamo da je i njegova Vesna aktivna na Instagramu.

Šta je Đole Đogani imao da kaže o našim političarima i na koji način je želeo da "oplete" po njima pronaći ćete OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.