Ukazom Tomislava Nikolića dužnosti razrešen direktor VOA Vladisavljević!

Izvor: Press, 17.Jan.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukazom Tomislava Nikolića dužnosti razrešen direktor VOA Vladisavljević!

U saopštenju je navedeno da je Vlada Srbije na današnjoj sednici dužnosti razrešila direktora Vojnobezbednosne agencije Svetka Kovača, kao i pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse Jovana Mijakovića i generalnog inspektora službi Miladina Vujanovića.
Odlukom vlade, na dužnost pomoćnika ministra za ljudske resurse postavljen je Miloš Janković, a na dužnost generalnog inspektora službi Milan Letić.
Na dužnost zamenika direktora Vojnoobaveštajne agencije postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je pukovnik Slavoljub Dabić i na dužnost zamenika direktora Vojnobezbednosne agencije postavljen je pukovnik Petar Cvetković, navodi se u saopštenju Uprave Ministarstva odbrane za odnose s javnošću.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Jovana Janković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

I Direktor VOA razrešen dužnosti

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2014

Direktor Vojno-obaveštajne agencije brigadni general Dragan Vladisavljević razrešen je dužnosti ukazom predsednika Srbije, saopštilo je večeras Ministarstvo odbrane. ..Dragan Vladisavljević smenjen sa čela VOA  ..Vlada Srbije je ranije danas razrešila dužnosti pomoćnika ministra za ljudske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.