TOMINA HIT IZJAVA: Pošto mi ovde niko neće zviždati, sada mogu da zahvalim Vladi na orgazijaciji EP

Izvor: Kurir, 24.Jan.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMINA HIT IZJAVA: Pošto mi ovde niko neće zviždati, sada mogu da zahvalim Vladi na orgazijaciji EP

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je večeras vaterpolo reprezentaciju Srbije posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Nikolić je "delfine" i žensku vaterpolo selekciju Srbije dočekao u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike sa loptom, koju su mu uručili reprezentativci 2014. godine, posle osvajanja titule prvaka Evrope u Budimpešti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"U Srbiji svake godine govorim na važnom događaju i svaki put se spremam za to. Sada mi i vaterpolisti prave 'muku'. Poklonili ste mi loptu 2014. godine, koju sam čuvao u svojoj kancelariji. Bio sam ubeđen da, ako ona bude stajala na tom mestu, da ćemo biti ponovo prvi", rekao je Nikolić, koji je bio predsednik Organizacionog odbora 32. prvenstva Evrope u vaterpolu.

Nikolić je dodao da su vaterpolisti izdržali sve napore i savladali velikog protivnika.

"Hvala vam što ste bili prvi, trebalo je izdržati sve to. Pošto mi ovde niko neće zviždati, mogu da se zahvalim Vladi Srbije na organizaciji turnira. Iz LEN-a smo dobili najveće moguće pohvale", istakao je Nikolić.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Dragana Udovičić
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić vaterpolistima: Hvala što ste bili prvi

Izvor: B92, 24.Jan.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je večeras vaterpolo reprezentaciju Srbije posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu...Nikolić je "delfine" i žensku vaterpolo selekciju Srbije dočekao u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike sa loptom, koju su mu uručili...

Nastavak na B92...

Nikolić primio vaterpoliste

Izvor: Akter, 24.Jan.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je večeras vaterpolo reprezentaciju Srbije posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu..Nikolić je "delfine" i žensku vaterpolo selekciju Srbije dočekao u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike sa loptom, koju su mu uručili...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.