Šta nas čeka u 2017. (3): Nikolić i Šešelj na megdanu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka u 2017. (3): Nikolić i Šešelj na megdanu

Prognoze za Srbiju su šarenolike, navodi astrolog Dragan Janković. Srbija će predsednika dobiti u drugom krugu izbora. Smatra da će tada ukrstiti koplja aktuelni predsednik Tomislav Nikolić i lider radikala Vojislav Šešelj. Srpska napredna stranka nastavlja suvereno da vlada Srbijom, predviđa Janković.

- Opozicija pak ne prestaje sa fabrikovanjem afera. Nastavljaju se problemi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << relaciji centralne i lokalne vlasti. Oni će biti naročito izraženi u primeni elektronske uprave. Zbog nestručnosti, izbijaće otvoreni sukobi. Ekonomija Srbije nastavlja s oporavkom i pozitivnim rezultatima.

Trend povećanja spoljne trgovine ne jenjava. Dolazi do blagog rasta deviznih i zlatnih rezervi. Tokom 2017. biće otvorene nove deonice auto-puteva na Koridoru 10. Naredna godina doneće i otvaranje novih rudnih nalazišta, a RTB Bor se prodaje investitoru s Istoka. Turizam će naredne godine donositi najveći profit privredi. Turističke destinacije nicaće u Srbiji. Na spoljnopolitičkom planu, nastavljaju se pritisci za priznavanje Kosova kao i uvođenje sankcija Rusiji, kaže sagovornik "Vesti":

- Iako su pritisci jaki, srpska diplomatija uspeva da odoli pritisku. Stav moćnih zapadnih država prema Srbiji je da se nastavlja sa politikom štapa i šargarepe. Evrointegracije biće sve dalje. Nastavljaju se muke sa migrantima. Ekološka nepismenost ostaje problem broj jedan.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Dragan Nikolić,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.