SRS u 30 sekundi s Nikolićem, tražili ostavku zbog diploma

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS u 30 sekundi s Nikolićem, tražili ostavku zbog diploma

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović poručio je predsedniku Tomislavu Nikoliću, tokom današnjih konsultacija, da nije došao da razgovara o Vladi koju će praviti Aleksandar Vučić, već da od njega (Nikolića) traži da podnese ostavku zbog "silnih afera i lažnih diploma".

Kako saznajemo, Nikolić je saslušao sve što je Šarović imao da kaže i ustao i otišao iz prostorije u kojoj se održavao sastanak.

Razgovor na konsultacijama je trajao 30 sekundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a prvi je ustao predsednik Nikolić, izjavio je Šarović.

Kako je naveo, prilikom ulaska, Nikolić je Natašu Jovanović upitao: kakav ti je bio rezultat u Kragujevcu, što smatraju da ne priliči predsedniku jedne države.

Upitan zašto Šešelj nije došao na konsultacije o Vladi, Šarović je naveo da predsednik SRS i Nikolić treba da se vide na nekom drugom mestu, ispred kamera, a da je sve ovo protokol -  "maska i šarada".

Podsetimo, pojedinačne konsultacije o formiranju nove Vlade Srbije počele su danas u Predsedništvu, i na njima učestvuju predstavnici svih parlamentarnih stranaka.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.