Nikolić potpisao izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu još pre pet dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić potpisao izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu još pre pet dana

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je izmene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu dan po njihovom donošenju i objavljene su u Službenom glasniku, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, reagujući na današnji izjavu poslanice DS Gordane Čomoć Radio-televiziji Vojvodine.

U saopštenju je navedeno da je Čomić ranije danas rekla "da poslanici te stranke nemaju informaciju o tome da li je predsednik Srbije Tomislav Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpisao ukaz o proglašenju Zakona o izmenama i dopunama zakona o državnom poljoprivrednom zemljištu".

"Predsedsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je izmene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu, dan po njihovom donošenju, objavljene su u Službenom glasniku Srbije", kaže se u saopštenju i ističe da bi "članica Odbora za zakonodavstvo i ustavna pitanja, Gordana Čomić, trebalo da u javnosti iznosi samo istinite vesti o odnosu predsednika Srbije i Narodne skupštine".

Poslanici su izmene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu, koje su naišle na brojne kritike opozicije i poljoprivrednika, usvojili 29.decembra, na poslednjoj sednici redovnog jesenjeg zasedanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikolić je potpisao izmene, Čomić nek iznosi samo istinu

Izvor: Blic, 04.Jan.2016

Predsedsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je izmene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu dan po njihovom donošenju i objavljene su u Službenom glasniku, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, reagujući na današnji izjavu poslanice DS Gordane Čomić...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.