Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je "dogovorena bliska saradnja u budućnosti".

Nikolić je izjavio za Kurir da neće biti predsednički kandidat, kao i da će se o funkcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogovarati posle Vučićeve pobede na predsedničkim izborima.

Prethodno je iz Nikolićevog okruženja nezvanično rečeno za B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS da on neće u trku za novi mandat.

Takođe, rečeno je da je prethodnih dana bilo razgovora između Nikolića i Vučića, kao i da su se čuli pomirljivi tonovi.

Do tenzija između dvojice jedinih predsednika u istoriji SNS je došlo kada je SNS odlučila da kandiduje Vučića za predsednika Srbije, posle čega je Nikolić najavio da će se boriti za novi mandat.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić posle sastanka sa Vučićem odustao od kandidature

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora sa Aleksandrom Vučićem...Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je "dogovorena bliska saradnja u budućnosti"...Prethodno...

Nastavak na Radio 021...

Nikolić odustao od kandidature

Izvor: Cafe.ba, 20.Feb.2017

BEOGRAD - Tomislav Nikolić odlučio je da odustane od kandidature na predstojećim predsjedničkim izborima, poslije današnjeg razgovora s Aleksandrom Vučićem, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.