Nikolić odlikovao Putina i 11 državnika

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić odlikovao Putina i 11 državnika

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je predsednika Rusije Vladimira Putina Ordenom Republike Srbije na velikoj ogrlici za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između dve zemlje, saopštila je danas Pres služba predsednika Srbije.

Vladimir Putin odlikovan je za izuzetne zasluge  

 

Nikolić je Ordenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Republike Srbije na lenti odlikovao predsednika Jermenije Serža Sakasijana, predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, Gruzije Mihaila Sakašvilija, kao i predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva.

 

Tim ordenom Nikolić je odlikovao i predsednika Kirgizije Almazbeka Atambajeva, predsednika Moldavije Nikolajea Timoftija, kao i predsednike Tadžikistana i Turkmenistana Emomalija Rahmona Gurbangulija Berdimuhamedova.

 

Odrenom Republike Srbije na lenti odlikovani su i predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, predsednik Uzbekistana Islam Karimov, kao i bivši ministar spoljnih posova Španije Migel Anhel Moratinos Kujaube.

 

Zlatnom medaljom za zasluge u javnim i kulturnim delatnostima odlikovani su italijanski novinar Fulvio Grimaldi i nemački pozorišni i filmski glumac Rolf Beker. Srebrnom medaljom za zasluge za zasluge u javnim i kulturnim delatnostima odlikovani su grčka novinarka Lijana Kaneli i švajcarski naučnik i ekolog Franc Veber.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nikolić odlikovao Putina i 11 državnika

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je predsednika Rusije Vladimira Putina Ordenom Republike Srbije na velikoj ogrlici za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između dve zemlje, saopštila je danas Pres služba predsednika Srbije. ..Vladimir...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.